Diminețile liniștite, aerul curat și primele raze de soare ce pătrund în intimitatea apartamentului sunt doar câteva dintre elementele pe care le vei aprecia în LUXURIA DOMENII Residence. 


Localizat în sectorul 1, în noul centru de business al Bucureștiului, în apropierea Piaței Presei Libere, LUXURIA DOMENII Residence este un proiect rezidențial unic în București. Planul de dezvoltare al proiectului dispune de nouă imobile ce vor avea peste 600 de apartamente de diferite tipuri, garsoniere și studio-uri, apartamente cu 2, 3 sau 4 camere, apartamente duplex cu 4 sau 5 camere și apartamente premium cu 3 sau 4 camere. 


Designul apartamentelor are la bază un concept modern de locuire, cu un design armonios și fluid, unde camerele sunt conectate prin holuri iar lumina este invitată în camere prin suprafețe vitrate generoase.


Fie că ești în poziția cumpărătorului cu un stil de viață elitist, în căutarea unei locuințe care să devină acasă, sau în poziția investitorului care caută să achiziționeze un apartament pe care ulterior să-l închirieze, te invităm să vezi oferta promoțională din LUXURIA DOMENII Residence pentru ultimele trei apartament de două camere disponibile la un preț promoțional în Prima Fază. 


2 x Apartament 2 CAMERE


Suprafață Utilă: 52.22
Suprafață Construită: 64.86
Suprafață Totală: 73.15


Preț de listă: 116.766 € + TVA  

Preț REDUS: 108.363 € + TVA 




Cele două apartamente la promoție au aceeași compartimentare și suprafețe identice: 65 mp construiți + balcon de 8 mp construiți, in total 73 mp. Fiecare zonă de locuit este bine delimitată, iar trecerea dintr-o zonă în alta se face prin intermediul holului. Bucătăria este complet separată de restul camerelor.  


Avantajele celor două apartamente cu două camere:

         - Camera de zi spațioasă și înaltă (aproape 3 m H) de unde se poate ajunge pe balcon pentru a savura cafeaua de dimineață sau paharul de vin de seara;

           - Bucătăria cu geam propriu, complet separată de restul camerelor; 

        - Geamul imens de la dormitor, cu o deschidere generoasă h=2,35 m, care va permite luminii să pătrundă în cameră încă de la primele ore ale zilei.   


1 x Apartament de 2 CAMERE


Suprafață Utilă: 53.30
Suprafață Construită: 67.00
Suprafață Totală: 75.10

Preț de listă: 119.423 € + TVA  


Preț REDUS: 111.020 € + TVA  



Compartimentarea diferită este vizibilă în primul rând în bucătăria de formă dreptunghiulară, dar și de suprafețele puțin mai mari ale camerelor.  


Pentru toate cele trei apartamente, peretele de bucătărie destinat montării de echipamente (frigider, chiuveta, mașină de gătit) se va preda nefinisat, placat cu gips carton dur pe schelet metalic și cu racordări lăsate libere (apă-canalizare, prize), pentru a oferi proprietarilor libertate în aranjarea spațiului.


Dotările interioare ale apartamentelor din LUXURIA DOMENII Residence includ:

- pardoseli finisate cu piatră naturală și parchet triplu stratificat;

- încălzire prin pardoseală în toate camerele apartamentului, prin centrala proprie a fiecărui imobil. 

- ușă de acces în apartament, securizată cu toc din profile masive de oțel clasa 2 de siguranță, tip Pinum; 

- ferestre și uși din profile de aluminiu tip Aluprof culoare gri antracit, cu geam tripan clar, cu deschidere combinată batantă. 


Apartamentele au și alte dotări, pe care te invităm să le afli direct de la noi.


Solicită mai multe detalii despre cele trei apartamente de două camere aflate la ofertă prin completarea formularului de contact de mai jos. Vom reveni în scurt timp, cu toate informațiile solicitate. 


Fiind vorba de o PROMOȚIE LIMITATĂ, doar pentru o perioadă scurtă de timp poți beneficia de prețul special al apartamentelor și de DISCOUNTUL de 10.000 €

*Oferta este valabilă pana la 31 Martie.