Park Avenue nr. 432, etajul 80. În East Midtown, apartamentele la ultimele etaje sunt la mare căutare. Să vă spunem cât costă un astfel de apartament cu 6 dormitoare, 7 băi și peste 8.000 mp? Mult prea mult. 

Dincolo de prețul fabulos, ce apreciem la un astfel de apartament este și faptul că este situat la unul din etajele superioare ale clădirii. Astfel de apartamente au finisaje premium până la cele mai mici detalii, emană lux și opulență prin poziționarea în oraș și amenajare și reflectă poziția în societate a proprietarului, fiind o validare a potențialului său.

Apartamentele premium din LUXURIA Residence, poziționate mai sus de etajul 6 îți vor oferi o priveliște unică asupra zonei, iar din apartamentele de tip duplex,  te vei delecta de fiecare dată, admirând vederea panoramică asupra Bucureștiului.

De ce sunt atât de apreciate apartamentele de la ultimele etaje? 
Avantajele sunt multiple și pot face diferența dintre o simplă locuință și una "wow!". 

Priveliște exclusivă. O reședință la etajele superioare ale unui imobil îți va permite să te bucuri de vederi exclusive asupra orașului. Fără clădiri care să limiteze panorama, ca să visezi până departe în zare, acolo unde linia orizontului unește cerul cu pământul. Ai zice că nu poți face asta în capitala noastră aglomerată. Te invităm la o vizionare în LUXURIA, să vezi că se poate.  



Mai puțin zgomot. Unul dintre trendurile în materie de ansambluri rezidențiale este integrarea a cât mai multe componente din natură pentru crearea unui spațiu propice relaxării.  


În LUXURIA nu lipsesc zonele verzi: în mijlocul proiectului avem 9.650 mp spații verzi, din care și un parc interior cu grădini tematice interioare. Zonele verzi mențin sănătatea și buna dispoziție și generează oxigen, iar copacii, care formează și o barieră fonică, favorizează un mediu liniștit. Este adevărat, în ansamblu zgomotul stradal nu este o problemă, iar în apartamentul de la ultimul etaj vei beneficia de liniște deplină. 


Lumină naturală din plin. Etajele superioare ale unei clădiri rezidențiale sunt mult mai deschise spre a primi lumină solară naturală și aer curat pe tot parcursul zilei. Mai mult de atât, în LUXURIA, apartamentele au zone vitrate mult mai mari (geamul dormitorului ajunge la o deschidere generoasă h=2,35 m, iar încăperile au o înălțime de aproape 3m. Rezultatul? Mai multă lumină naturală în interiorul locuinței. 


Stoc Limitat. Caracterul exclusivist al apartamentelor premium de la ultimul etaj se vede și în faptul că numărul lor este limitat. 


Intimitate sporită. În apartamentele de la etajele superioare vei avea parte de mai multă securitate și intimitate sporită: mai puțini vecini care trec pe lângă ușa ta, în comparație cu un apartament la parter și nu vei avea grija vecinilor de vis-a-vis. 

Terasă verde și frumoasă. O grădină la parter de bloc va atrage multe priviri curioase. În schimb, o terasă la ultimul etaj va bucura doar privirile proprietarilor și ai invitaților lor.  


Închide ochii și imaginează-ți pentru o secundă cum ar fi să-ți savurezi cafeaua de dimineață pe terasa verde a apartamentului, cu o priveliște de vis asupra orașului încă adormit. Libertate, mai mult spațiu și senzația că ești deasupra tuturor. Ce sentiment plăcut trebuie să ai atunci când fiecare zi începe cu astfel de gânduri pozitive!

Dacă îți dorești să te simți așa în fiecare zi, te așteptăm să îți povestim mai multe despre apartamentele premium din Luxuria și, chiar să le vezi în showroom-ul dedicat ce va fi gata în curând. Completează formularul de mai jos și pășește în universul LUXURIA DOMENII Residence!