Într-un articol anterior vorbeam despre avantajul de a avea un consultat de vânzare dedicat, ce îți poate da rapid cele mai bune informații despre apartamente, prețuri, predicții, rapoarte și analize din domeniul imobiliar, astfel încât tu să iei cea mai bună decizie. 

Am continuat cu prezentarea noului birou de vânzări LUXURIA Residence, iar azi a venit momentul să îi cunoașteți pe cei patru colegi, care vă așteaptă cu drag să vă ajute în alegerea apartamentului mult dorit. 


Marilena Vasile 




"Luxuria Domenii Residence este locul perfect pentru familii! Copiii vor beneficia de un cadru natural deosebit, de locuri de joacă pe categorii de vârstă, iar lipsa traficului de mașini în interiorul ansamblului este un element diferențiator desăvârșit!"

Având și ea calitatea de părinte, Marilena înțelege perfect valoarea cuvântului “siguranță” atunci când o familie decide să locuiască în Luxuria!

Din punct de vedere al exprienței, Marilena este deținătoarea unui MBA în Marketing obținut în anul 2010 la City University of Seattle & Intercollege IBS România și are o bogată experiență în domeniul financiar-bancar. Pasiunea pentru imobiliare și-a descoperit-o începând cu anul 2014, având ocazia să gestioneze un portofoliu complex de imobile și clienți premium.  În viziunea ei: „Un consultant de vânzări este ca un dirijor” care coordonează toate părțile implicate, astfel încât rezultatul final să fie peste așteptările clienților săi!


Marilena înțelege rapid nevoile și dorințele clienților săi și prezintă clar toate informațiile care îi ajută pe investitori să obțină un randament optim pentru proprietățile achiziționate. 


Luiza Chirilă 



„Eu sunt Luiza și te invit ACASĂ, în LUXURIA DOMENII RESIDENCE. Aici nu vei cumpăra doar un simplu apartament, ci te vei bucura de un nou stil de viață într-un cadru premium. Vino în Bulevardul Expoziției să vezi fiecare detaliu, de la plăcile de granit și marmură până la spațiile generoase, dotările și finisajele alese. Cred în acest proiect și sunt sigură că în cel mai scurt timp și tu vei simți la fel. 


Să vinzi e ușor, dar eu îmi doresc să câștig încrederea clientului și sunt hotărâtă să te ajut să iei decizia potrivită. Iubesc ceea ce fac, iar satisfacția muncii trece dincolo de tranzacții. Sunt Luiza și te invit în noua ta viață!" 


Ionuț Panduru


„Luxuria reprezintă PREMIUL oamenilor ambițioși, focusați pe reușite și proactivi. Luxuria se identifică cu oamenii de succes, orientați spre acțiune, cu cei care inspiră." 

Ionut consideră că domeniul imobiliar reprezintă un câmp de manifestare al entuziasmului, al energiei pozitive și al  preocupării de a ajuta oamenii, ce îi permite să împletească cunoștiințele dobândite în domeniul Marketingului și al Managementului și îi oferă noi provocări în fiecare zi.

A ales acest job pentru că îi place să... colecționeze zâmbete! De la oameni fericiți, de la oameni care au ales un nou început și cea mai buna locuință pentru ei. Iar el a fost acolo să le înlesnească acest proces. 


Ana Netejoara



„După 7 ani în vânzări auto exclusiviste, am trecut la locuințele premium, pentru că LUXURIA Residence este un proiect premium pe care nu ai cum să nu îl iubești! Sunt sigură că aceste apartamente îi vor face fericiți pe câțiva bucureșteni norocoși și mă încântă să stiu că am contribuit la fericirea lor. Să te bucuri de priveliștea capitalei de la înălțime, în fiecare zi, este un privilegiu pe care nu mulți îl au." 


Știm că poate fi greu să alegi un singur consultant de vânzări, când probabil ai vrea să vorbești cu toți! Însă indiferent pe cine ai alege, vei avea parte de cea mai bună consiliere în alegerea apartamentului ideal din zona Domenii-Expoziției. 


Te așteptăm la Biroul de Vânzări LUXURIA Domenii Residence, proaspăt inaugurat în City Gate, South Tower, Casa Presei Libere, Nr. 3-5, Sector 1, București!