Menu
Your Cart

Blog - BREEAM

21 Mar Ce avantaje ai dacă locuiești într-o clădire certificată BREEAM Excellent
admin 0 838
Dacă ar fi să reducem toate avantajele locuirii într-o clădire certificată BREEAM Excellent în 6 cuvinte, acestea ar fi: o mai bună calitate a vieții. Dar, asta poate îți sună destul de vag, așa că hai să le luăm pe rând. 1. Mediu mai sănătos. Sănătatea este principala prioritate a oamenilor afectaț..
12 Aug Primul ansamblu rezidențial finalizat din Expoziției
admin 0 941
Ultima fază a ansamblului Luxuria Residence este finalizată. Cu 630 de apartamente, Luxuria Residence devine, astfel, prima comunitate urbană din zonă.Ultima fază de dezvoltare a ansamblului cuprinde 130 de unități de tip studio, apartamente cu 2, 3 și 4 camere, precum și duplex-uri, dispuse în două..
14 Dec Luxuria Residence livrează a doua fază de dezvoltare
admin 0 1530
Cea de-a doua fază de dezvoltare a ansamblului Luxuria Residence este finalizată și cuprinde 4 clădiri construite la standarde de înaltă calitate, cu un total de 268 de unități premium, un parc interior de 2,500 mp, un lounge și un centru de fitness destinate rezidenților. Proiectul Luxuria Residenc..
10 Jun Primul ansamblu rezidențial din București în curs de certificare BREEAM
0 2803
BREEAM este cea mai importantă metodă de evaluare a durabilității pentru proiecte de planificare, infrastructură și clădiri. Aceasta certificare recunoaște și reflectă valoarea bunurilor cu performanțe mai ridicate pe durata ciclului de viață construit, de la construcția nouă până la utilizare și re..
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)