Menu
Your Cart

Blog - Expozitiei

12 Aug Primul ansamblu rezidențial finalizat din Expoziției
admin 0 941
Ultima fază a ansamblului Luxuria Residence este finalizată. Cu 630 de apartamente, Luxuria Residence devine, astfel, prima comunitate urbană din zonă.Ultima fază de dezvoltare a ansamblului cuprinde 130 de unități de tip studio, apartamente cu 2, 3 și 4 camere, precum și duplex-uri, dispuse în două..
30 Jan Ansamblul rezidențial perfect pentru un stil de viață select
admin 0 2312
Stilul de viață pe care îl ai îți reflectă personalitatea și aspirațiile, conturându-ți viitorul în același timp. Sănătatea psihică și fizică, precum și evoluția personală și profesională depind de modul în care trăiești. Trăim într-o eră în care se pune tot mai mult accentul pe un stil de viață săn..
11 Nov Spațiile verzi din Luxuria Residence – o investiție de 500.000 de euro
admin 0 1799
Impact Developer & Contractor investește 500.000 de euro în spațiile verzi din Luxuria Residence, primul ansamblu rezidențial de lux din zona Expoziției. Proiectul de peisagistică este realizat de către Iristyle și presupune amenajarea a 9.650 de mp de spații verzi, dintre care 2.500 de mp sunt aloc..
22 Sep Votează cea mai bună ofertă pentru apartamente noi din București
0 6347
Septembrie este luna unui nou început, în care bateriile sunt încărcate și toate activitățile prind avânt. Back to office atrage după sine și o reîmprospătare a planurilor stabilite pentru 2020, printre care și achiziția unui apartament pentru locuit sau în scop investițional. În ciuda situației cau..
06 Jul Cea mai sigură investiție pe viață, în vremuri incerte
0 20472
Sustenabilitatea, cu accent pe caracterul durabil, este un aspect prioritar atunci când vine vorba de achiziția unor bunuri. Raportul calitate preț este și el, un element important, care influențează luarea unei decizii, iar perspectiva emoțională atribuită obiectivelui de bază, fac dintr-un apartam..
03 Jul În Capitală se dezvoltă un Manhattan bucureștean: Zona Expoziției - cel mai puternic magnet pentru investitori de renume
0 3787
Capitalul pentru investiții al unora dintre cei mai influenți afaceriști români transformă zona Expoziţiei într-un pol imobiliar premium, cu locuințe și birouri la standarde internaționale. Procesul de transformare într-un veritabil „Manhattan” al Bucureștiului se traduce în investiții de miliarde d..
Afişare 1 - 6 din 17 (3 pagini)